top of page
portret Patrick IMG_3900BW.jpg
Edited Image 2016-01-14 21-05-36

Freelance woonjournalisten - copywriters - content writers

Door de creatieve bundeling van hun krachten weten Patrick Retour en Eva Goossens eenieder die houdt van tijdloos wonen te boeien, te inspireren en te overtuigen. Elkeen legt eigen accenten in zijn en haar redactionele activiteiten. Zo houdt Eva Goossens zeer precies de vinger aan de woonpols en tekent Patrick Retour vooral voor persoonlijk gekleurde reportages die mensen doen wegdromen. Naast hun schrijfsels voor magazines, vakbladen en boeken verzorgen ze ook copy en SEO-content voor brochures, websites en blogs van bedrijven en professionals in de woonsector. 

Patrick Retour

Patrick Retour behoort tot de gerenommeerde experts op het gebied van huis & tuin en geniet bekendheid als auteur van de reeks boeken onder de titel Wonen met stijl. Als woonjournalist werkt Retour voor tal van kranten en tijdschriften, en hij is een graag geziene praatgast en reportagemaker op TV. Daarnaast schrijft hij ook graag liedjes, zo stond hij ooit in de hitlijsten met Ik ben wie ik ben. Zijn grote doorbraak kwam er met het boek Stijlvol wonen, dat al snel een bestseller werd. Typisch voor Retours stijl is het combineren van een creatief taalgebruik met praktische interieurtips.

Eva Goossens

Eva Goossens heeft een neus voor de nieuwste huis- & tuintrends en dat straalt af op haar artikels in allerlei magazines. Steeds opgemerkt en gewaardeerd door een breed publiek zijn haar shoppings die perfect aangeven wat er zoal nieuw is onder de zon. Geen enkel onderwerp heeft geheimen voor de lifestylejournaliste: keukenapparatuur, haarden, decoratie voor de gedekte tafel, alles om je tuin om te toveren tot een stijlvolle woonkamer. Ook in vakbladen in de sector duikt de naam Eva Goossens regelmatig op. Ze specialiseert zich bovendien in online woonjournalistiek, webteksten en content writing, met aandacht voor de SEO wetmatigheden die een website doen bovendrijven.

bottom of page