top of page
Copywriters en SEO webteksten voor interieurwinkels, architecten, aannemers, keukenbouwers

SEO-webteksten en offline copy  
voor woonprofessionals

Copywriting en SEO-contentwriting voor de woonsector

1.jpg

Als specialist in je vakgebied - van interieurarchitect over bouwfirma tot elektrogroothandel - ben je trots op je projecten of producten. Waarschijnlijk heb je al een website waar je al dat moois toont. Maar hoe zit het met de bijhorende teksten en productbeschrijvingen? SEO-copy, in de vorm van interessante en converterende teksten, blijkt nog steeds een verwaarloosde maar zeer belangrijke pijler binnen het concept van content marketing en de zoekmachineoptimalisatie. Google heeft graag websites die iets te vertellen hebben. En daarmee is content een essentieel onderdeel van elke online groeistrategie. Daar kunnen wij als Woonjournalisten je bij helpen.

Wij zijn geWOONcontent!

3.jpg

Zoek je een freelance copywriter of SEO-content writer voor je website of brochure met feeling voor wonen? Als Woonjournalisten, ervaren tekstschrijvers gespecialiseerd in huis, interieur en tuin, hebben we feeling met wat er leeft en heerst in de woonsector. We vertalen je visie en verhaal naar vlot leesbare teksten, uiteraard steeds met de doelgroep in het achterhoofd. Daarbij houden we niet alleen rekening met de keywords of relevante zoektermen maar ook en vooral de search intent of zoekintentie van de webbezoeker of lezer. Wat kunnen jij en je producten of diensten betekenen voor de potentiële klant? Wat boeit hem en zoekt hij? De lezer wil gevatte en relevante content die duidelijk maakt waarin je product of dienst zich onderscheidt en wat dit voor hem kan betekenen. En daar gaan we samen voor.

Screen 2

Beter scoren in Google

Wil je dus niet achteraan bengelen in de zoekresultaten van Google zonder te adverteren? Samen met de techniciteit en de autoriteit van je website (linkbuilding waarbij andere sites naar jou verwijzen) zal goede content bijdragen tot betere resultaten. Denk dus verder dan alleen maar mooie plaatjes. Ook en zelfs vooral de tekst is van belang en bepaalt mee op welke positie je uiteindelijk belandt. 

Blogberichten

Google houdt van websites waarop regelmatig nieuwe en vooral relevante content verschijnt. Dit kan in de vorm van een blog waarin je je nieuwe producten en projecten toont of diensten toelicht. Als Woonjournalisten verzorgen wij ook blogberichten voor professionals uit de woon- en bouwsector

Productomschrijvingen

Lamp
Chair
Plant

Je hebt  een online woonwinkel en webshop met mooie foto’s, maar zonder unieke productomschrijvingen? De bijhorende teksten informeren niet alleen de webbezoeker, ze zetten ook aan tot actie en conversie. En, niet onbelangrijk, de productomschrijvingen doen de website beter scoren op Google. Het is een SEO-wetmatigheid die nog veel te vaak over het hoofd wordt gezien.

Succelvolle website met SEO by woonjournalisten

Zoek je …

  • conversie copywriting voor de woonsector - tekst die informeert, overtuigt en aanzet tot actie

  • zoekmachine optimalisatie - nuttige content in combinatie met de juiste keywords/phrases

  • 100% unieke SEO-content - nooit of te nimmer copy/paste, daar gruwelt Google van

  • teksten aangepast aan je persoon, je bedrijf en het doelpubliek - rekening houden met de search intent van de lezer en websitebezoeker

  • persoonlijke service door Woonjournalisten Patrick en Eva

SEO logo.jpg

Meer info?

Neem vrijblijvend contact op met

Woonjournalisten

All-in websites, webshops en drukwerk

Gestart als woonprofessional en nog geen website en/of webshop? Of nood aan een brochure of folder en nieuwe foto’s? Woonjournalisten werkt samen met professionele partners en fotografen voor het aanbieden van een totaalpakket dat ook voor een starter haal- en betaalbaar blijft. Persoonlijke service en nauwgezette opvolging blijft ook hier ons handelsmerk.

artistreasure .png
Passion maison et jardins .png
passievoorhuistentuin.png

Doe een beroep op het team van Woonjournalisten voor:

  • Een betaalbare WordPress website voor de woonprofessional - van schilder tot architect - met professioneel en gebruiksvriendelijk thema. Hierdoor kan je je website gemakkelijk zelf onderhouden. Geen techneut? Geen nood, we helpen je op weg en bieden ook nadien ondersteuning.

  • Een betaalbare webshop met WordPress WooCommerce voor zelfstandige winkeliers en kmo's. Ook deze houden we zeer onderhoudsvriendelijk waardoor je de webshop eenvoudig zelf kunt beheren.

  • Brochure of folder: tekst, professionele foto's en lay-out, in samenwerking met onze vaste fotograaf. Ook drukwerk behoort tot de mogelijkheden. 


 

bottom of page